Azərbaycanda yeni onlayn platformadan istifadə etməzdən əvvəl ilk növbədə onun şəxsi məlumatlarla necə davrandığını anlamağa çalışıram. Qeydiyyat zamanı ad, telefon, e-poçt və digər məlumatların tələb olunması normal ola bilər, amma bunların hansı məqsədlə istifadə edildiyi mənim üçün vacibdir. Məxfilik siyasətində məlumatların toplanması, saxlanması və paylaşılması ilə bağlı hansı bəndləri xüsusilə yoxlamaq lazımdır?
9 Views

Gündəlik işlərdən sonra internetdə bir qədər vaxt keçirmək mənim üçün yaxşı istirahət üsuludur. Bəzən yeni rəqəmsal platformaları araşdırıram, bəzən isə sadəcə müxtəlif səhifələrə baxıram. Yeni bir xidmət tapanda əvvəlcə onun haqqında məlumat toplamağa çalışıram. Maraq göstərənlər səhifəsinə keçib platforma barədə təqdim olunan məlumatları nəzərdən keçirə bilərlər. Məncə, əsas şərtləri oxumaq və hesab təhlükəsizliyi ilə bağlı məlumatları yoxlamaq faydalıdır. Belə olduqda istifadəçi nə ilə qarşılaşacağını əvvəlcədən daha yaxşı anlayır. Mən heç vaxt yalnız ilk təəssürata əsasən qərar verməyi üstün tutmuram. Bir neçə dəqiqə araşdırma aparmaq, müxtəlif seçimləri müqayisə etmək və sonra qərar vermək daha rahatdır. İnternetdə çoxlu alternativ olduğu üçün hər kəs öz maraqlarına uyğun variant seçə bilər.